Υγεία & Ευεξία! Ο καθημερινός σας σύμβουλος για την υγεία, την ομορφιά και την ψυχολογία!

Το 25ο καμπινγκ Antinazi zone στις Ροβιες της Βορειας Ευβοιας ειναι γεγονος.

Το 25ο κάμπινγκ του Antinazi zone – YRE θα πραγματοποιηθεί στο κάμπινγκ Ροβιές, στη Βόρεια Εύβοια από την Παρασκευή 27 Ιουλίου έως την Κυριακή 5 Αυγούστου. Στο κάμπινγκ θα συμμετέχουν εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πολλές ακόμα χώρες (Ιρλανδία, Γερμανία, Αυστρία, ΗΠΑ, Ισπανία κ.α.).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 16 συζητήσεις, 8 προβολές ταινιών,  live με έντεχνα, ρεμπέτικα, hip hop και rock σχήματα, πάρτι δίπλα στην θάλασσα, εργαστήρια, παιχνίδια, μπάσκετ 3x3, παιδότοπο, εκδρομή, εκθέσεις βιβλίου και άλλων υλικών και πολλά ακόμα. Όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο. Στον χώρο θα λειτουργεί καθημερινά αυτο-οργανωμένη κουζίνα και μπαρ που διασφαλίζει φτηνές τιμές και καλή ποιότητα φαγητών και ποτών.

Θα είναι ένα μοναδικό γεγονός που κανένας φίλος των αντιφασιστικών ιδεών δε πρέπει να χάσει. Η τιμή συμμετοχής είναι 100 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή με δική σας σκηνή για 9 βράδια, μεταφορά με δικά μας λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (και επιστροφή), εκπτώσεις σε μαγαζιά της περιοχής και συμμετοχή στις εκδηλώσεις εντός του κάμπινγκ. Για όσους έρθουν με δικό τους μέσο η τιμή είναι 8 ευρώ το άτομο η βραδιά.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για Αθήνα: 210 2283018-29 και 6976436302

Θεσσαλονίκη: 2310 540432. Βόλος: 6973322182

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.antinazizone.gr/

  • Rate this item
    (0 votes)
back to top

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία & Ευεξία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ygeiaevexia.gr