Υγεία & Ευεξία! Ο καθημερινός σας σύμβουλος για την υγεία, την ομορφιά και την ψυχολογία!

Μηπως το κανετε κι εσεις στα μαλλια σας αυτο;

 

Πολλές φορές κάνουμε οι ίδιοι κακό στα μαλλιά μας με τις καθημερινές μας συνήθειες. Για μαλλιά υγιή προσπαθήστε να τις αποφεύγετε..

-Μην ‘‘παίζετε’’ συνέχεια με τα μαλλιά σας, τυλίγοντας αδιάκοπα τούφες στα δάχτυλά σας! Αυτό μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο της τρίχας, ακόμα και απώλειά της.

-Μήπως το παρακάνετε με τη χρήση των συμβατικών προϊόντων styling;
- Δεν χρειάζεται να τα ‘‘κολλάτε’’ με πολλή λακ ή τζελ. Αυτό που ουσιαστικά θέλετε είναι ένα ελεύθερο κράτημα και καλύτερα να επιλέξετε προϊόντα που σταθεροποιούν το χτένισμά σας χωρίς να το ‘‘εγκλωβίζουν’’.

-Δείξτε προσοχή αν ισιώνετε τα μαλλιά σας αρκετά συχνά, γιατί η υπερβολή μπορεί να καταστρέψει και να κάψει την τρίχα. Προτείνουμε να τα στεγνώσετε για λίγα λεπτά και ύστερα να τα ισιώσετε, διότι η θερμότητα τα βλάπτει περισσότερο, όταν είναι βρεγμένα. Επιμείνετε περισσότερο στις άκρες και προμηθευτείτε ανάλογα προϊόντα που ευνοούν το ίσιωμα και προστατεύουν από τη θερμότητα.
- Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τακτικά τη βούρτσα μαλλιών. Απομακρύνετε τις τρίχες και πλύντε την με σαπούνι για να αφαιρέσετε υπολείμματα προϊόντων και άλλα λιπαρά στοιχεία που μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και μόλυνση.

  • Rate this item
    (0 votes)
back to top

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία & Ευεξία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ygeiaevexia.gr