Υγεία & Ευεξία! Ο καθημερινός σας σύμβουλος για την υγεία, την ομορφιά και την ψυχολογία!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΛΗΓΗ ΤΟ ΣΤΡΕΣ

Ένας προβληματικός γάμος είναι ζημιογόνος για την υγεία. Οι ιατρικές έρευνες έχουν καταδείξει τη δυσμενή επίδραση που έχουν οι συζυγικοί καυγάδες στον οργανισμό, με τη μορφή ποικίλων προβλημάτων, όπως υψηλή πίεση και κατάθλιψη μέχρι ευαισθησία σε καρδιακές παθήσεις.

Read more...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ…

...ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ;

Είστε παντρεμένοι λιγότερο από 36 μήνες , κι όμως… κάτω από τα σεντόνια δεν διασκεδάζετε πια, ενώ ο διάλογος μεταξύ σας έχει περιοριστεί στα άκρως απαραίτητα. Ψυχραιμία! Διανύετε πράγματι την πιο κρίσιμη περίοδο στη ζωή ενός ζευγαριού. Επειδή όμως δεν οδηγούν όλοι οι δρόμοι στο χωρισμό, ανακαλύψτε τώρα πως μπορείτε να ξεπεράσετε την κρίση με επιτυχία και ζήσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος, που όμως αυτή τη φορά θα κρατήσει για πάντα!

Read more...

ΓΑΜΟΣ & ΚΑΡΙΕΡΑ... ΠΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ;

Αντί να εύχεστε σε καθημερινή βάση ν’ αποκτήσει η μέρα περισσότερες ώρες, καλύτερα να μοιράσετε σωστά το χρόνο σας ανάμεσα στο σπίτι, στη δουλεία και στη διασκέδαση.

Γάμος ή καριέρα; Ένα δίλημμα που απασχολεί καθημερινά γυναίκες της σύγχρονης εποχής. Μιας εποχής που έμαθε να σέβεται τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία & Ευεξία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ygeiaevexia.gr