Υγεία & Ευεξία! Ο καθημερινός σας σύμβουλος για την υγεία, την ομορφιά και την ψυχολογία!

Τα πεντε σημαδια της απιστιας

Όλα ξεκίνησαν ωραία. ήταν η περίοδος που η λαχτάρα να σε δει δε μπορούσε να κρυφτεί. Πέρασε ο καιρός και παντρευτήκατε, ταξίδι του μέλιτος , δώρα, όρκοι αιώνιας αφοσίωσης και η λαχτάρα για σένα δίχως αλλαγή. Τα χρόνια περάσανε και σου φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα του τον τελευταίο καιρό. Αυτή η  λαχτάρα εξαφανίστηκε. Τον βλέπεις ανήσυχο όταν τον πλησιάζεις , δεν σου μιλάει όπως τότε. Στο μυαλό σου μόνο ένα πράγμα σου έρχεται και αυτό είναι ο φόβος ενός τρίτου προσώπου. Το Υγεία και Ευεξία έκατσε και έψαξε τα 5 σημάδια που μαρτυρούν το εάν σε απατά.

Σύμπτωμα 1ο: Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του

Από όταν παντρευτήκατε, όσο εσείς ιδρώνατε στο γυμναστήριο εκείνος καλλιεργούσε την κοιλιά πίνοντας μπύρες και καταβροχθίζοντας ότι έβρισκε. Ξαφνικά όμως και χωρίς να έχετε εκφράσει τη δυσαρέσκειά σας για τίποτα από όλα αυτά, εκείνος αρχίζει μια άνευ προηγουμένου φροντίδα του εαυτού του, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την αγορά καινούργιων εσωρούχων.  Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι κάθε άνδρας που διατηρεί παράλληλη σχέση θέλει να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο ελκυστικός γίνεται στα μάτια της νέας ερωμένης.

Σύμπτωμα 2ο:Περίεργη συμπεριφορά με το τηλέφωνο

Αν ο καλός σας βλέπει άλλη γυναίκα, τότε σίγουρα της τηλεφωνεί και της στέλνει SMS η μήνυμα στο Facebook ακόμα και αν δουλεύει στο διπλανό γραφείο. Πολύ πιθανό είναι να προσπαθούν και οι δυο να είναι προσεκτικοί ,όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει το λάθος. Και αν έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, σίγουρα θα το εντοπίσεις. Παρατηρήστε προσεκτικά την συμπεριφορά του όταν θα κτυπάει το κινητό του . Αν σας απατάει τότε θα πετάγεται σε κάθε χτύπημα,  θα σβήνει τις εισερχόμενες κλήσεις και θα φροντίζει να το έχει συνεχώς στην τσέπη του.

Σύμπτωμα 3ο: η συμπεριφορά του στο κρεβάτι

Δεν είναι πάντα εύκολο να ανιχνεύει κανείς τις αλλαγές συμπεριφοράς στη συζυγική κρεβατοκάμαρα, αφού μετά την άφιξη της ερωμένης στη ζωή εκείνου κατά πάσα πιθανότητα το ζευγάρι δεν συνευρίσκεται με την ίδια συχνότητα. Σκεφθείτε καλά επομένως πόσο συχνά κάνετε σεξ το τελευταίο διάστημα. Μήπως βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να γλιτώσει το σεξ;

Σύμπτωμα 4ο: Αμάξι αποθήκη με περίεργες μυρωδιές

Το αμάξι είναι άλλο ένα καλό μέρος για να αναζητήσετε ενδείξεις απιστίας. Υπάρχουν παράξενες μυρωδιές αρωμάτων ή καπνού τη στιγμή που αυτός δεν καπνίζει; Τρίχες που δεν ταιριάζουν με τις δικές σας; Άρχισε να μεταφέρει στο πορτμπαγκάζ μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα; Αν χρειαστεί να ρυθμίσετε το κάθισμά σας ή τις περσίδες του air condition περισσότερες από μία φορά, έχετε κάθε λόγο να ανησυχείτε.

Σύμπτωμα 5ο: Ξαφνικά πάρα πολύ δουλεία

Υπερωρίες, επαγγελματικά ταξίδια, επαγγελματικά δείπνα, συνέδρια, σεμινάρια . Η δουλειά είναι πάντα μια καλή αφορμή για την επινόηση διαφόρων δικαιολογιών. Ακόμα και αν δεν είσαι ζηλιάρα ούτε και καχύποπτη, μια ξαφνική αύξηση των ωρών που ξοδεύει για την δουλεία , χωρίς όμως να συνοδεύεται από κάποια αύξηση, αποκλείεται να μην σου τραβήξει την προσοχή. Για αυτό λοιπόν μεγάλη προσοχή για τις μικρές λεπτομέρειες που θα σου λέει. Αν αραδιάζει πολλά ψέματα τότε κάποια στιγμή θα μπερδευτεί και εκεί θα τον ξεμπροστιάσεις.

Last modified onSaturday, 02 June 2018 14:25
  • Rate this item
    (0 votes)
back to top

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία & Ευεξία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ygeiaevexia.gr