Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Ψ Ψυχολογία

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για την ερωτική επαφή;

Η καταλληλότερη ώρα για την ερωτική επαφή είναι μεταξύ 6-10 το βράδυ. Η επιτυχημένη ερωτική δραστηριότητα μεταξύ δύο ανθρώπων αυξάνει τη ζωτικότητα τους και δυναμώνει την ενέργεια τους και αναζωογονεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα με πολλά ωφέλημα αποτελέσματα για τη γενικότερη ψυχοσωματική τους υγεία. Όλη η ερωτική τους σχέση θα πρέπει να καλλιεργηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να δρα και θεραπευτικά για τα άτομα που εμπλέκονται στη σεξουαλική επαφή.  Την ώρα της επαφής, η αμοιβαία εμπιστοσύνη που αναπτύσσεται επιτρέπει τη βαθιά χαλάρωση και διάφορες ψυχολογικές άμυνες και ενεργειακά μπλοκαρίσματα που υπάρχουν σε βαθιά επίπεδα της ύπαρξης μπορεί να αρχίσουν να διαλύονται. Το άνοιγμα που ακολουθεί επιτρέπει στους εραστές να ενωθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό κι σωματικά αλλά κυρίως και ψυχικά και η σύνδεση αυτή ουσιαστικά γίνεται με τον κατά βάση κοινό εαυτό τους. Η επιφανειακή ερωτική σχέση με μόνο σκοπό τον οργασμό και την εκσπερμάτωση, μπορεί να υποσκάψει την υγεία του ανθρώπου, όπως επίσης και οι πολλές ερωτικές επαφές με εναλλασσόμενους συντρόφους , οι οποίες οδηγούν σε απώλεια ζωτικής ενέργειας και σε αναπόφευκτες ψυχολογικές επιπλοκές και με την πάροδο του χρόνου σε γενική επιβάρυνση της υγείας του.

Δώστε προσοχή στη διατροφή σας
Αποφύγετε τις τροφές που αφυδατώνουν τον οργανισμό. Όλες οι καυτές και οι πικάντικες τροφές έχουν αυτή την ιδιότητα. Αποφεύγετε το κάπνισμα και το αλκοόλ που επιβαρύνουν σημαντικά του πνεύμονες και το συκώτι. Πίνετε άφθονα υγρά, γύρω στα 4 λίτρα την ημέρα προκειμένου να προσφέρετε επαρκή υγρασία στον οργανισμό.

Πριν την ερωτική επαφή
Η καθαριότητα του σώματος με ένα μπάνιο όπου θα έχετε προσθέσει αρωματικά έλαια, ακόμη η παρουσία φρέσκων λουλουδιών στον χώρο, η καθαριότητα του κρεβατιού, η μελωδική απαλή μουσική και πάνω από όλα η ψυχική και σωματική έλξη των εραστών αποτελούν σημαντικές προϋποθέσεις για μια ένωση του ζευγαριού σε πολλά επίπεδα.

Μετά την ερωτική επαφή
Η υπερδιέγερση καταλαγιάζει και το ζευγάρι χαλαρώνει. Μια συνταγή που αναζωογονεί τον οργανισμό, αναπληρώνει τις όποιες απώλειες ενέργειας και συμβάλει στη χαλάρωση είναι: 1 φλιτζάνι ζεστό γάλα αγελάδας μαζί με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 5-10 αμύγδαλα φουσκωμένα στο νερό και ξεφλουδισμένα  

Διαβάστε ακόμη στην κατηγορία Ψυχολογία...

Ψυχολογία συνέχεια...

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ