Υγεία & Ευεξία! Ο καθημερινός σας σύμβουλος για την υγεία, την ομορφιά και την ψυχολογία!

Ayuverda

Πρακτικό λεξικό από το α-ω

Ζεστό νερό και γιαούρτι κατά της γαστρίτιδας. Σταγόνες λαδιού και σκόρδο για τον πόνο των αυτιών. Μέλι αλόης ως καθαρτικό. Οι ειδικοί της Αγιουβέρδας επισημαίνουν ότι για τις πιο κοινές διαταραχές δεν υπάρχει λόγος να καταφεύγει κανείς στα χημικά φάρμακα.

Read more...

Εναλλακτικές θεραπείας για τους πόνους της πλάτης

Ο πόνος της πλάτης είναι μία από τις χειρότερες ενοχλήσεις, αφού όχι μόνο είναι εξαιρετικά επώδυνος, αλλά μπορεί να καθηλώσει τον ασθενή για αρκετές μέρες στο κρεβάτι. Αν υποφέρετε από την πλάτη σας, τότε σίγουρα γνωρίζετε καλά για τι πράγμα μιλάμε. Ωστόσο, αυτό που πιθανόν να μην γνωρίζετε, είναι ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές θεραπείες που προσφέρουν γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Read more...

Σπουδες στις εναλλακτικες θεραπειες

Η επαγγελματική μας σταδιοδρομία αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες εξασφάλισης της ευτυχίας μας, γιατί ο δρόμος που τελικά επιλέγουμε για να καταξιωθούμε επαγγελματικά, επηρεάζει την οικονομική, κοινωνική και ψυχολογική μας κατάσταση και κατά συνέπεια και το επίπεδο ζωής και τη διάθεση μας.

Read more...

Αρωματικα ελαια ομορφιας και ευεξιας απο εσπεριδοειδη

 Ενυδατώστε το δέρμα σας με το τρυφερό χάδι των αρωματικών ελαίων. Δροσερά και αισθησιακά στην αφή είναι ιδανικά για ένα υπέροχο αναζωογονητικό μασάζ σε όλο το σώμα, ενώ προσφέρουν μοναδική καλλυντική περιποίηση στα μαλλιά και στο πρόσωπο. Ακόμη, μπορείτε να τα προσθέσετε στο μπάνιο σας μετά από μια κουραστική μέρα θα σας τονώσουν μοναδικά και θα σας χαρίσουν μια γλυκιά ευφορία.

 

Read more...

ΒΑΛΤΕ ΤΟ FENG SHUI ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Θα πιστεύατε ότι για να ζείτε πιο γαλήνια στο σπίτι σας, αρκεί να αλλάξετε τη θέση ενός επίπλου ή ενός καθρέφτη; Κι όμως, είναι αλήθεια! Όπως αποκαλύπτει το Feng Shui, η θέση κάθε επίπλου και διακοσμητικού παίζει σημαντικό ρόλο για την αρμονική ροή της ζωτικής ενέργειας μέσα σε ένα χώρο και άρα το αίσθημα ευεξίας όσων ζουν σε αυτόν. Διαβάστε λοιπόν τι διδάσκει αυτή η αρχαία ανατολίτικη τέχνη για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που να εκπέμπει γαλήνη, ζεστασιά και όμορφη διάθεση.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία & Ευεξία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ygeiaevexia.gr