Υγεία & Ευεξία! Ο καθημερινός σας σύμβουλος για την υγεία, την ομορφιά και την ψυχολογία!

4 προβληματα υγειας αναζητουν τις βιταμινες τους!

 

Νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι, δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά και ταλαιπωρείστε από ξηροδερμία και τριχόπτωση; Το πιο πιθανό είναι ότι σας λείπουν βασικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Αν τρώτε λίγο, λανθασμένα ή γρήγορα, τότε είναι επόμενο να αντιμετωπίζετε τις παραπάνω διαταραχές. Δεν συντρέχει όμως λόγος ανησυχίας: μία ισορροπημένη διατροφή θα σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε. Κι αν δεν φανεί αρκετή, τότε δεν έχετε παρά να καταφύγετε σε έξτρα συμπληρώματα.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ 

 

Πρόβλημα: Ξηρό δέρμα

Ελλείψεις: Βιταμίνες Α, C και Ε

Συμπληρώματα διατροφής: Υπάρχουν πολυβιταμινούχα συμπληρώματα διατροφής, ειδικά μελετημένα για να επαναφέρουν το δέρμα στα φυσιολογικά επίπεδα ενυδάτωσής του.

 

Πρόβλημα: Κούραση

Ελλείψεις: Μαγνήσιο και σίδηρος

Συμπληρώματα διατροφής: Μπορείτε να καταφύγετε σε συμπληρώματα διατροφής που συνδυάζουν πολλές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Για μεμονωμένα συμπληρώματα μαγνησίου και σιδήρου, θα χρειαστείτε συνταγή γιατρού.

 

Πρόβλημα: Δυσκολία συγκέντρωσης

Ελλείψεις: Βιταμίνες ομάδας Β, βιταμίνη C

Συμπληρώματα διατροφής: Θα χρειαστείτε πολυβιταμινούχα συμπληρώματα διατροφής. Αν επιθυμείτε φάρμακα βασισμένα σε μεμονωμένες βιταμίνες, θα πρέπει να απευθυνθείτε πρώτα στο γιατρό σας.

 

Πρόβλημα: Τριχόπτωση

Ελλείψεις: Σίδηρος, πρωτεΐνες, λιπαρά

Συμπληρώματα διατροφής: Θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πολυβιταμινούχα συμπληρώματα με σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό και κυστίνη. Για χάπια μεμονωμένου σιδήρου, θα χρειαστείτε συνταγή γιατρού.

 

 

  • Rate this item
    (0 votes)
back to top

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία & Ευεξία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ygeiaevexia.gr