Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

A About

Curriculum

Υγεία & Ευεξία - ο καθημερινός σας σύμβουλος!

Το ΥΓΕΙΑ ΕΥΕΞΙΑ είναι ένα από τα παλαιότερα περιοδικά στο χώρο της υγιεινής διατροφής, των εναλλακτικών θεραπειών, της συμβουλευτικής ψυχολογίας, του fitness και της φυσικής ομορφιάς. Η πρώτη του έκδοση ήταν πριν από 20 χρόνια και έχοντας συνεργασία με τους καλύτερους ομοιοπαθητικούς γιατρούς, εναλλακτικούς θεραπευτές, διατροφολόγους, ψυχολόγους και υγιεινιστές κατάφερε να έχει την ευρεία αναγνώριση και φανατικούς αναγνώστες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα τελευταία 2 χρόνια εκδίδεται σε μορφή εφημερίδας διαστάσεων 27 επί 34, όλη τετράχρωμη και διανέμεται δωρεάν από τα βιολογικά καταστήματα. Διαθέτει μία ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και εγκεκριμένων επιστημονικών συνεργατών.
Εκδίδεται από τις εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ (τηλ: 2130434485), οι οποίες δραστηριοποιούνται σε εκδόσεις βιβλίων υγείας, διατροφής κλπ. (πχ. «Όλα τα βότανα από το Α-Ω», «Τα πολλά πρόσωπα της γιόγκα» κ.α.)
Είναι ένα περιοδικό που παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο σύγχρονος συνειδητοποιημένος απαιτητικός αναγνώστης, που αναζητά πληροφορίες για την υγεία και την ψυχική και σωματική ευεξία του, όχι όμως στα καθιερωμένα πλαίσια, αλλά μέσα από ένα πρίσμα εναλλακτικό, για μία ολιστική θεώρηση του είναι του.