Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

“Find your BIOBalance” Η νέα καμπάνια του «Βιολογικού Χωριού». Δείτε το!

Το καθημερινό μας πρόγραμμα. Ένα «κουβάρι» από σκέψεις, υποχρεώσεις, προγραμματισμό. Χρειάζεται να είναι έτσι και η λίστα με τα ψώνια μας; 

Σε μια εποχή που το θέμα της διατροφής μας απασχολεί όλο και περισσότερο, μοιάζει όλο και πιο δύσκολο να πετύχουμε τον αρμονικό συνδυασμό καλής και προσιτής διατροφής. Κάθε μας βόλτα στην αγορά κρύβει από πίσω της έναν νοητικό αλγόριθμο, με μεταβλητές την ποιότητα των προϊόντων που καταναλώνουμε, την προέλευσή τους, τους τρόπους καλλιέργειας και εκτροφής, τους ανθρώπους πίσω από την παραγωγή, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στο Βιολογικό Χωριό, πιστεύουμε ότι η σωστή και ποιοτική διατροφή είναι θέμα ισορροπίας ―BioBalance― και βλέπουμε τη σωστή διατροφή σαν μια ρέουσα γραμμή, που διαπερνά όλες τις ομάδες τροφίμων και δημιουργεί το δικό μας μοναδικό διατροφολόγιο.

Η γραμμή του BioBalance είναι ζωηρή, αυθόρμητη και φυσική. Είναι η ολιστική μας ματιά στον άνθρωπο, που διαπερνά όλα τα ράφια μας και δημιουργεί με τα προϊόντα μας μια οργανική, θρεπτική και ποιοτική πορεία.

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ