Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Π Πράσινο Κουτάλι

Κινόα με μανιτάρια και σκόρδο

Υλικά

·         1 φλιτζάνι κινόα

·         1 κουταλιά ελαιόλαδο

·         1 κιλό μανιτάρια (της προτίμησής σας), κομμένα σε φέτες

·         5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

·         1/2 κουταλάκι αποξηραμένο θυμάρι

·         αλάτι

·         πιπέρι

·         2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα

 

Οδηγίες

·         Βράστε σε μια κατσαρόλα  τη κινόα  με 2 φλιτζάνια νερό για 15-20 λεπτά μέχρι απορροφηθεί

·         Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέση υψηλή φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια, το σκόρδο και το θυμάρι, και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 3-4 λεπτά. Τέλος προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε με τη κινόα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

·         Σερβίρετε αμέσως, γαρνίρεται με παρμεζάνα, αν θέλετε.

Διαβάστε ακόμη στην κατηγορία Πράσινο Κουτάλι...

Πράσινο κουτάλι συνέχεια...

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ