Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Π Πράσινο Κουτάλι

Δροσερή σάλτσα με ραπανάκι για τη σαλάτα σας!


Υλικά

1 ρίζα ραπανάκι
2 κουταλιές φρέσκια κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά μέλι
μηλόξυδο
αλάτι

Εκτέλεση
Τρίψτε πολύ λεπτά τη ρίζα από το ραπανάκι, αφού την έχετε καθαρίσει πριν, βάλτε τη σε ένα μπολ και βρέξτε τη με μηλόξυδο για να μη μαυρίσει.

Δώστε γεύση με λίγο αλάτι, προσθέστε το μέλι που έχετε διαλύσει σε λίγο ξύδι και τη κρέμα γάλακτος.

Χρησιμοποιείστε την αμέσως στη σαλάτα σας ή διατηρήστε τη στο ψυγείο, όχι όμως περισσότερο από δέκα ημέρες!

Διαβάστε ακόμη στην κατηγορία Πράσινο Κουτάλι...

Πράσινο κουτάλι συνέχεια...