Καθαρίζουμε τις σουπιές και τις κόβουμε σε κομμάτια. Τις πλένουμε και τις βράζουμε σε κατσαρόλα. Έπειτα, σοτάρουμε με λάδι τα κρεμμυδάκια, τo μάραθo, τον άνηθο, το δυόσμο και στο τέλος τις σουπιές. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε με νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν. Μετά πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να ψηθεί για 20 περίπου λεπτά.
1 κιλό σουπιές
1 ½ κιλό σπανάκι
1 φλιτζ. λάδι
3 κρεμμύδια
1 ματσάκι μάραθα
½ ματσάκι άνηθο
λίγα φιλαράκια δυόσμο
1 φλιτζ. λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι.