Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Φ Φύση

Άποψη: Η κοινωνία του παραλογισμού

 

Το 2020 αναμένεται να νοσήσουν από καρκίνο 16 εκατομμύρια παγκοσμίως, πολύ ανώτερος αριθμός του κορωνοϊού.  Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών θα πεθάνουν και δεν περιορίζονται σε άτομα μεγάλης ηλικίας αλλά σε νέους και ενεργούς ανθρώπους της κοινωνίας μας .

Η Ιταλία είχε τον μεγαλύτερο αριθμό γεροντικής ηλικίας ανθρώπων από όλη την Ευρώπη,.

Ο καρκίνος και τα αυτοάνοσα έχουν φτάσει σε κάθε σπίτι.

Εκατομμύρια άνθρωποι νοσούν και αρρωσταίνουν καθημερινά. Παρόλ’ αυτά ξεχάστηκε από έναν ιό γρίπης που προκαλεί πιθανή λοίμωξη σε ανθρώπους άνω των 80 με ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτό αποτελεί πανδημία και μεγάλη επικινδυνότητα γιατί είναι άμεσο και ΑΚΟΜΑ δεν υπάρχει το φάρμακο να δοθεί παγκοσμίως .

Το φάρμακο το οποίο θα παρασκευαστεί από τις ίδιες εταιρείες που έφτιαξαν τις αντιβιώσεις, όλα τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα που κρατούν τους μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους ζωντανούς αρρώστους, αυτούς στους οποίους οφείλεται η διαταραχή της χημικής ισορροπίας του ανθρώπινου οργανισμού από τα χημικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούν στα φάρμακα, τις χημειοθεραπείες, στις τροφές, τα καθαριστικά, τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται ανεξέλεγκτα αυτήν την περίοδο από οτιδήποτε συσκευασμένο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.

Πείτε μου πώς γίνεται το ίδιο σύστημα που σας έχει πείσει και ευθύνεται για τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά να σας σώσει από μία μεταλλαγμένη μορφή γρίπης για την δημιουργία της οποίας είναι καθόλα υπεύθυνο.

 Φοβάστε μην νοσήσετε από τα συμπτώματα της γρίπης του κορωνοϊού και σταματήσατε κάθε σας δραστηριότητα για να το αποφύγετε.

Τα αυτοάνοσα και ο καρκίνος είναι μέσα σε κάθε οικογένεια. Παιδιά μωρά πεθαίνουν με όγκους στο κεφάλι, νέοι άνθρωποι, γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, αλλά επειδή δεν έχουν συμπτώματα γρίπης και επειδή σας έχουν πείσει ότι μπορεί και να σας επεκτείνουν τη ζωή λίγους μήνες πριν σας κάψουν με τα φάρμακα τελείως, τους εμπιστεύεστε και τους αγαπάτε...και χρόνια τώρα αρνείστε να κάνετε οτιδήποτε για αυτό γιατί δεν σας το είπαν στην τηλεόραση ή δεν σας το επέβαλε το Υπουργείο Υγείας.

Συγχαρητήρια στην κοινωνία του παραλόγου που περιμένει κλεισμένη, απομονωμένη στα σπίτια της, μακριά από τη φύση, τον ήλιο και την υγεία, χρησιμοποιώντας τόνους χημικά καρκινογόνα αντισηπτικά να βγει το φάρμακο του κορωνοϊού που θα τη σώσει  από τα συμπτώματα της γρίπης, αλλά θα την σκοτώσει από το καρκίνο.

Συγχαρητήρια κοινωνία μου που αντί να διαμαρτυρηθείς για όλα τα δεινά που σου έχει προκαλέσει το σύστημα φαρμάκων και υγείας της ανθρωπότητας βγαίνεις και  χειροκροτείς με κατσαρόλες ...

Συγχαρητήρια κοινωνία μου, που στρέφεις όλες τις ελπίδες επιβίωσής σου σε αυτόν που δημιουργεί όλες τις αρρώστιες σου..

Συγχαρητήρια παράλογη κοινωνία μου..

 

Αργυρώ Γεροχρήστου

 

 

Οι δημοσιεύσεις αναγνωστών εκφράζουν τις απόψεις του συγγραφέα τους.

Διαβάστε ακόμη στην κατηγορία Φύση...

Φύση συνέχεια...

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ