Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Υava: H γυμναστική γίνεται απόλαυση με το «Small Group Training»

 Η νέα πρόταση του μεγαλύτερου και πιο αξιόπιστου δικτύου γυμναστηρίων στη χώρα, ακούει στο όνομα «Small Group Training». Είναι γεγονός πως υπάρχει κόσμος που αισθάνεται πιο καλά όταν γυμνάζεται με λίγα άτομα,  αλλά, από την άλλη πλευρά, δεν θέλει να είναι και εντελώς μόνος.

Εάν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, η λύση είναι μία και μοναδική. Κάντε τη γυμναστική απόλαυση, αφού τώρα πια μπορείτε να γυμνάζεστε με μια μικρή ομάδα ατόμων.

Το «Small Group Training»  που παρέχουν τα Yava, είναι μία μορφή προπόνησης που συνδυάζει τα θετικά στοιχεία τόσο του personal training όσο και του group training. Η λειτουργία αυτής της μορφής γυμναστικής στηρίζεται σε ολιγομελείς ομάδες των 4-6 ατόμων και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αποτελεσματική, διασκεδαστική αλλά και, ταυτόχρονα, υψηλής ποιότητας προπόνηση.

 

Η ομάδα του Υγεία και Ευεξία στα πλαίσια της συνεργασίας με τον όμιλο, δοκίμασε την υπηρεσία αυτή και σας μεταφέρει την εμπειρία της.

Είναι γεγονός πως το «Small Group Training» έχει πολλά πλεονεκτήματα. Δηλαδή αφενός πρόκειται για μια διασκεδαστική εμπειρία ενώ είναι βέβαιο πως ο personal trainer θα ασχοληθεί να βρει την καλύτερη πληροφόρηση γι ‘αυτό το οποίο σας ενδιαφέρει. Μην ξεχνάτε πως ο trainer λειτουργεί ως personal trainer, λόγω του μικρού αριθμού ατόμων.

Επίσης υπάρχει άμεση βοήθεια στο να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να προπονηθείτε σωστά, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο επικίνδυνες καταπονήσεις του σώματος. 

Σκεφτείτε ότι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο καθένας μπορεί να παρακολουθεί πρόγραμμα για τον δικό του στόχο. Έτσι μπορεί στην ίδια προπόνηση να συνυπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες ασκούμενων.

Το «Small Group Training» είναι ο τρόπος άσκησης που κερδίζει όλο και περισσότερους λάτρεις τους τελευταίους μήνες. Αποτελεί πλέον, από τις πρώτες επιλογές για χιλιάδες αθλούμενους στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα Yava Fitness Centers παρέχουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ομαλή και ορθή διεξαγωγή της συγκεκριμένης προπόνησης. Επίσης είναι σημαντικό πως η διάρκεια και η ένταση της προπόνησης προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου από τον έμπειρο γυμναστή του ομίλου.

Στόχος λοιπόν του Small Group Training παραμένει η ποιότητα της προσωπικής επίβλεψης και καθοδήγησης κατά τη διάρκεια της προπόνησης ενώ παράλληλα καθιστά την τιμή της υπηρεσίας προσιτή σε όλους.

 

Μάθετε που μπορείτε να αρχίσετε «Small Group Training» στα Yava Fitness Centers

Διαβάστε ακόμη στην κατηγορία Fitness

Fitness συνέχεια...